Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Megjött. Gyorsteszt:
Hang rendben. A füles a zacsiban marad...
Billentyűzet világítás: igen, elég érzéketlen.
Rezgő motor: hát ez... rezeg de hogy hogy, azt no comment.. Annyira sokat nem rezgetem, szóval nem baj, elnézem neki
Kijelző: semmi baja, érzékel mindenhol, a fólia még rajta marad, még le nem rohad
Általános sebesség: kicsit nyögve nyelős, lehetne gyorsabb.
WiFi: atom gyors. Nem is láttam hogy csatlakozik. BT szintén.
NFC-t nem tudok tesztelni, de a hátlapon belül nincs a két kis tüskének hely, ahová kapcsolódna, szóval az nem az...Már nekem is a friss rendszerrel jött. Ami kicsit sem cuccoktól mentes. Egyedi widget, egyedi stat.bar, tele mindennel... ahhoz képest, hogy előzetesen arról volt szó, hogy stock AOSP... hát ez nem az...
Ja és egy, álltalam súlyosnak vehető hiba: kemény a felsó gombom, szinte nincs nyomáspontja. Együtt fogok vele élni, hisz működik...
(Aki ezt a hátlapot tervezte, annak grat... ezt én sem tudom lekapni. 4 körmöm szakadt tövig véresre mire lejött...)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro 512Gb
- iPhone 11 Pro Max 64GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4535
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4534
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő