Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz
#40993792 #2608 üzenetére
Nem mondtam,hogy utálom csak nem szeretem ha valamit nem én cseszek el de én iszom a levét.Megvan egy hete és napi több email és szinkronizálás után elvárnám,hogy ne találomra rakjon vissza névjegyeket.Az email cimeket többé kevésbé sikerült neki.
A telon lévő cimjegyzéket szinkronizáltam a googleval,napközben sokat van wifin a melohelyen,otthon meg adott a wifi.A szinkronizálást otthon mindig bekapcsolva hagyom a levelezés miatt.
Ma ugye minden megduplázodott miközben elmentem a gyerekért.
Nem én babráltam.
Nekem ugyan az első droidom de az asszonynak másfél éve az van és neki én rendezgettem a teloját mert a nök nem foglalkoznak ilyenekkel.
Több oldalon olvasok forumokat így ezt sem mondanám,hogy felkészületlen vagyok de nyílván nem tartok olyan magasságokban mint itt sokan.
Mindenesetre ha tudok segitek annak aki rászorul, nem az elmés megjegyzéseket válaszolva kritizálok.Az elején még úgy tűnt,ez nem ilyen forum de tévedni emberi dolog.
Többet nem kérdezek csak olvasom a forumot.Ui: nem sértődtem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED monitor topic
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Metal topik
- iPhone topik
- Mozilla Firefox
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest