Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
wincmd32
tag
Igazából én nem vagyok akkora nagy mókulós. amiatt érdeklne hogy készülnek-e rá custom romok, hogy ha egy ujabb android verzio kijön van-e mögötte olyan támogatottság hogy rá portolják. pl a blade-re is volt a megjelenése utáni joval késöbbi rom is. Nem akarok 2 naponta másikat felrakni rá. a samuval most pont az a gondom, hogy itthon hivatalosan még mindig csak a 2.3.6 van rá, de érdekel az ujabb android verzió, de itt eléggé meg van kötve az ace2-es társaság. van ugyan jb de csak külföldi verzios, azokat probáltam nem jött be tulságosan. de azokbol nem készült csiszolgatott custom rom. azt mondják az a gond hogy nem publikusak a driverek (st-ericsson U8500 vagy valami ilyesmi a chipset)
na nem tudom sikerült-e megfogalmazni miért is érdeklődök
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest