Hirdetés
- iPad topik
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
voktor
csendes tag
sziasztok, visszaolvastam egy pár oldalt, de nem találtam hasonló problémával bejegyzést, ezért meg merem kérdezni: a hívásfogadás utáni 1-2 másodperces latencia, a rossz hívásminőség és az érintőképernyő fagyásán kívül pár hete van egy olyan új problémám is, hogy a telefon teljesen random kikapcsol. Legtöbbször telefonbeszélgetés közben, vagy közvetlen a hívás fogadása után, de nagyon gyakran csak úgy a zsebemben is. Ha töltőn van, akkor nem történik ilyesmi, telefonálás közben sem. Visszavittem most a telefont a westend T pontjába, ahol azt mondták, hogy kedden vigyem vissza, addigra rendelnek neki akkumulátort meg frissítik rajta a szoftvert, de van egy olyan érzésem, hogy ez nem fogja megoldani a problémát. Tudok én valamit tenni itthon azért, hogy ez a probléma megszűnjön, vagy kénytelen vagyok a szervízre bízni a dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi