Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
airwawes
üzenetére
Párszor előfordult elsősorban rom csere után, pl a playes appok telepitése elsőre nem sikerült valami usb hely hiba miatt.
Régebbi időkből kiindulva köv gyári visszaállitás után kábellel megnéztem az .android_secure mappát és ott voltak maradványok, illetve root után az mnt/asec is tartalmazott már uninstallált app adatot és nem csak olyat ami alapból sd-re települ (pl. Otp vagy eBay amit az ébresztgetései miatt magam raktam oda)...
A legutóbbi gyári romra + root vissza állás után ezeket törölve nem fordult elő app telepitési probléma (még) és hely eltünés sem sd-ről.
További észrevételem még a rendszer data/data/logs mappa hízása mely nem tisztul gyári állapotra állás után itt van a history_event ami megvétel óta szépen visszanézhető adatokat mutat. Pl Power gomb megnyomása
Ui. El is feledtem az ucam friss verziója fc-zett legutóbb, én 327-nél járok...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Samsung Galaxy S23
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő