Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Videós, mozgóképes topik
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Nagy általánosságban nálatok milyen körülmények között van lockscreen fagyás?
Nekem eddig nem volt, de én ritkán wifizek, akkor is csak az otthoni wifin (TP-Link router) és csak az adatkapcsolat erejéig különben ki van kapcsolva a mobilnettel együtt.
Viszont olvastam nemrég hogy volt téma hogy bezavarhat-e a root.
Szerintem sem szabadna baja lennie ettől, de nekem még nics rootolva a gyári B04, szóval még mod mentes (tervezem mindenképp mert fel akarok rakni egy sd mountoló appot hogy kiváltsam az mtp módot, mert azzal szívok jelenleg Linuxon) ezért arra gondoltam, hogy ha közelebb vinne a válaszhoz esetleg, akkor alkalomadtán kipróbálnám az otthoni wifin hogy 2-3 órát bekapcsolva hagynám a wifit, közbe nem nyúlnék a telóhoz hogy utána a feloldás működik-e nálam...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest