- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
davesopron
csendes tag
Sziasztok!
Leírom az én ZTE Blade III. problémám, és a megoldást is!
Nekem is előjött a fél éves telefonon az újraindulgatás problémája. Zenehallgatás közben, mikor lementem a metróba, hívásfogadáskor, stb. Mikor visszakapcsolt, az akku töltöttsége minimálisra esett vissza, pedig előtte 60-70%-on állt.
A jelenséget tüzetesebben vizsgálva azt vettem észre, hogy akkor csinálja, mikor nagyobb teljesítményre van szüksége. Azóta minden éjjel töltöm, és a gondok megszűntek. Egyszer próbaképp elmulasztottam ezt a töltést, másnap ugyanúgy újraindult.
Az ok szerintem az lehet, hogy meghalt az akksiban 1-2 cella, ez okozhatja hogy egy idő után nem tud elegendő energiát biztosítani a telefonnak. Ebben gondolom szerepet játszott az utángyártott töltő is, amit a kontakthibás saját töltője helyett vettem, valamint lehet hogy az usb-ről való töltés se volt elég neki.Ha a logikám jó, akkor a végleges megoldást egy új akksi jelentené. Itthon hol lehet kapni? Guglin kutattam de nem találtam boltot. Telenorban kellene próbálkoznom? Ebayen találtam dupla csomagot töltővel 5-6 ezerért, lehet az lesz a vége, csak egyszerűbb lenne itthon megoldani...
-
davesopron
csendes tag
-
davesopron
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit több mint egy hete van meg a készülék (alap szoftver, nem root-olt), és most fedeztem fel, hogy a GPS amint megtalálja a pozíciót, kikapcsol, nem követi a mozgást, kb mint ahogy [ebben] a hozzászólásban leírják. Netkapcsolattól független a dolog. "Clear A-GPS"-t próbáltam a GPS test nevű programból, de az se oldotta meg a dolgot. Az említett program nekem is fenn volt a telefonon, de nem tudom hogy ez okozta-e a problémát.
A belinkelt hozzászólás vége garanciális szerviz lett, kérdés hogy volt-e még valakinek ilyen problémája és meg tudta-e oldani szerviz nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- Formula-1
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest