- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anti425
tag
Üdv!
A problémám változatlanul megvan,minden szép minden jó egész addig amig az Adatkommunikációt rá nem teszem!
Egész éjjel ment,semmi gond,reggel rárakam adatot,1-2 másodperc után azonnal fagyás,elég látványos mert a gyári Nexus élő kép a hátterem,megmered a kép,majd jó pár másodperc után magától újra indul.............
Beirom a pint,de azonnal lekell venni az adatot rola,még hálózatot nem talál,mert másképp tünet ismét a fagyás.......Ma még annyit kisérleteztem vele,hogy az aksit is kivettem pár percre,majd vissza,inditás,minden oké,feléled a rendszer,majd ráraktam az adatot,és ismét fagyás.........
Minden a gyári,semmi rótolás,semmi másik rom,ugyhogy ez van.....ja,és majdnem 9 honapos a gép,eddig abszolut nem volt vele semmi gond........
Van vkinek ötlete mitévő legyek?
Új hozzászólás Aktív témák
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- Parfüm topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vicces képek
- Megújult a PROHARDVER!
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest