- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
zoleee24 #2564 üzenetére
Nekem is megvan ez a zúgás egy panasonic agyba dugós fülessel,de power amp-vel amit ha egy kicsit finom hangolok,akkor szerintem egészen korrekten szól szinte bármilyen hangszerelésű magas bit rátás zene.
Most már kíváncsi lettem ezért kipróbáltam a gyári a fülhallgatójával ami nem agyba dugós és semmi zúgás nem hallatszik.
Szerintem ez azért van,mert az előbbi fülessel lényegében kiegyenesítem a hallójáratomat egyúttal közelebb is kerül a dobhártyámhoz az egész hangszóró és így sokkal erősebben tudja vissza verni azt az interferenciát a dobhártya amit szerintem a hang chip ad le, és ezért hallatszik ez a zúgás ami persze nem jó,de szerintem elviselhető határértéken belül van.Más: Az LBE most már nem omlik össze csak egyszerűen nem kapja meg a root jogokat esetleg valaki valamilyen ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Okos Playstation 3 HEN - Telepített játékokkal
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest