- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hisense LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
zoleee24 #2564 üzenetére
Nekem is megvan ez a zúgás egy panasonic agyba dugós fülessel,de power amp-vel amit ha egy kicsit finom hangolok,akkor szerintem egészen korrekten szól szinte bármilyen hangszerelésű magas bit rátás zene.
Most már kíváncsi lettem ezért kipróbáltam a gyári a fülhallgatójával ami nem agyba dugós és semmi zúgás nem hallatszik.
Szerintem ez azért van,mert az előbbi fülessel lényegében kiegyenesítem a hallójáratomat egyúttal közelebb is kerül a dobhártyámhoz az egész hangszóró és így sokkal erősebben tudja vissza verni azt az interferenciát a dobhártya amit szerintem a hang chip ad le, és ezért hallatszik ez a zúgás ami persze nem jó,de szerintem elviselhető határértéken belül van.Más: Az LBE most már nem omlik össze csak egyszerűen nem kapja meg a root jogokat esetleg valaki valamilyen ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest