Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
Cobrusz #2548 üzenetére
Poweramp Trial verziója tökéletesen működik gyári fülessel, semmilyen ugrálásnak nevezett dolgot nem tapasztaltam, a zenék normálisan szólnak az elejétől a végéig. Az app beállításaiban az erre vonatkozó dolgokat - headset gombra események - kipróbáltam, még úgysem. (CM9, CM10, WEB)
Ha hivatalosan úton megvásárolt alkalmazásokról van szó, akkor érdeklődj a Android Appz topicban (1.hsz.), ha egyéb úton szerezted be akkor fordulj annak készítőjéhez, és hanyagold ezt témát. Köszönjük!
(#2554) Des1gnR: tőlem tuti nem érkezik ilyen...én nem szándékozom veled a sitten megrohadni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest