- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
Tudom, ez ilyen first world problem. Ez majdnem olyan, hogy az Avis azert nem veszi at automatikusan az ADAC oldalan foglalt autohoz az adatokat, mert valakinek az IT oldalon ezt meg kellene oldania, igy mindig egyenkent begepelgetik az adataimat, habar be vagyok regisztralva naluk es minden adatom friss. Evi egyszeri foglalaskor ez nem szamit, de nekem volt ugy hogy hetente 2 alkalommal is lement ez a procedura es a mai vilagban ha valami automatizalhato, akkor legyen automata. Nekem is meg az ugyintezonek is megtakarit par percet, eves szinten akar egy orat is.
-
Stanlee
őstag
Nekem herotom van az oszi-teli idoszakban, amikor havonta 1-2 kiallitasra megy a ceg es mindig az eppen aktualisat kuldik meg, hogy rakjuk be, aztan meg vegyuk ki. Ha eppen uton vagyok akkor tobbnyire ahogy jott oyan gyorsan el is felejtem, torlom ezt a levelet, es igy nem "aktualis" az alairasom. Most ha erre van egy megoldas, akkor miert ne.
-
Stanlee
őstag
koszi, igaz nalunk nem tudok ilyesmit beallitani, de nem rossz, ha automatizalt az alairas. Mindig herotom van, amikor egy kiallitas miatt uj vagy regi alairast kell kesziteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Plazma TV topic
- Windows 10
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest