Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zdanee

őstag

válasz #13260800 #541 üzenetére

OK, meghallgattam az igényeket, és elkezdtem feltölteni a puppyra egy sidetrack-szerűen telepíthető verziót. Ez az aktuális "stable" kiadás, azaz nem tartalmazza a Gmu-s és dillo 2.2-es ügyködéseimet, egyenlőre azok úgysem működnek. Ellenben amit tartalmaz, az már mind át lett nézve és ki lett próbálva több szituációban is, szóval működik. 625MB, úgyhogy kb 5-6 óra, míg felmegy, majd késő este lehet próbálkozni.
    Közben közzétennék egy felhívást, úgy gondolom, hogy egy rendes linux disztró nem egy-emberes feladat, ha rendes ütemben akarjuk fejleszteni, aki érez magában erőt és rendelkezik heti pár óra szabadidővel, és szeretne segíteni egy profi Zipites linux disztró írásában, annak várom a jelentkezését. Python vagy c/c++ tudás jól jön, de ha még csak ismerkedsz ezekkel, az sem baj, ha bash szkripteket tudsz írni, az is jó, és ha csak a photoshopban vagy otthon, egy kis kísérletezés a conkyval, és máris onthatod magadból a Z2-re telepíthető témákat és widgeteket.
    A fejlesztés a következő képen folyna, lennének "megoldandó feladatok" és saját projectek. A "megoldandó feladat" körébe olyasmik tartoznának, mint egy gyors, C-alapú daemon írása, ami kiváltja a több tucat bash scriptet, amit eddig írtam/átvettem, vagy egy grafikus Wifi-konfiguráló frontend GTK-ban, ilyesmik, ezt majd kidolgozzuk. A saját projectek lehetnek mindenféle ötletek, c64-emulátor, asciiportal lefodítása Z2-re, vagy éppen az én aktuális rögeszmém, a dillo2 és a Gmu. Az egész fejlesztést én fognám össze, hetente lenne egy "unstable/testing" kiadás, ahol az aktuális legfrissebb munkáinkat tennénk közzé és lenne egy meghatározatlan időközönként kiadott "stable" ág, amiben csak hibajavítások lennének az egyszeri felhasználóknak.
    Nos, a labda a ti térfeleteken :)

Új hozzászólás Aktív témák