- OLED monitor topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
válasz
#13260800 #541 üzenetére
OK, meghallgattam az igényeket, és elkezdtem feltölteni a puppyra egy sidetrack-szerűen telepíthető verziót. Ez az aktuális "stable" kiadás, azaz nem tartalmazza a Gmu-s és dillo 2.2-es ügyködéseimet, egyenlőre azok úgysem működnek. Ellenben amit tartalmaz, az már mind át lett nézve és ki lett próbálva több szituációban is, szóval működik. 625MB, úgyhogy kb 5-6 óra, míg felmegy, majd késő este lehet próbálkozni.
Közben közzétennék egy felhívást, úgy gondolom, hogy egy rendes linux disztró nem egy-emberes feladat, ha rendes ütemben akarjuk fejleszteni, aki érez magában erőt és rendelkezik heti pár óra szabadidővel, és szeretne segíteni egy profi Zipites linux disztró írásában, annak várom a jelentkezését. Python vagy c/c++ tudás jól jön, de ha még csak ismerkedsz ezekkel, az sem baj, ha bash szkripteket tudsz írni, az is jó, és ha csak a photoshopban vagy otthon, egy kis kísérletezés a conkyval, és máris onthatod magadból a Z2-re telepíthető témákat és widgeteket.
A fejlesztés a következő képen folyna, lennének "megoldandó feladatok" és saját projectek. A "megoldandó feladat" körébe olyasmik tartoznának, mint egy gyors, C-alapú daemon írása, ami kiváltja a több tucat bash scriptet, amit eddig írtam/átvettem, vagy egy grafikus Wifi-konfiguráló frontend GTK-ban, ilyesmik, ezt majd kidolgozzuk. A saját projectek lehetnek mindenféle ötletek, c64-emulátor, asciiportal lefodítása Z2-re, vagy éppen az én aktuális rögeszmém, a dillo2 és a Gmu. Az egész fejlesztést én fognám össze, hetente lenne egy "unstable/testing" kiadás, ahol az aktuális legfrissebb munkáinkat tennénk közzé és lenne egy meghatározatlan időközönként kiadott "stable" ág, amiben csak hibajavítások lennének az egyszeri felhasználóknak.
Nos, a labda a ti térfeleteken
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3177, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest