Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Aki soha nem néz rá az oldalra, nem veszít semmit, aki nem kerül fel, az nem süllyedt még le (teljesen).
A társadalmunk alatt nem néztem a határokat, globálisan látom a szélsőségeket, gondokat, amiben benne van bő 6,5 milliárd ember.
Nem reklám, szimplán rossz napom van, ilyenkor szeretem elővenni a filozófiai gondolataimat, melyhez azért jól példáloz az oldal.
Nem mellesleg, az elmúlt 1 hónapban szerintem ugyan nagyot esett az oldal színvonala (?), ha volt bármikor is ilyen neki.A debreceni topicban is volt olyan olyan résztvevő, aki büszkén vállalta, hogy ott van, és van olyan ismerősöm is (sajnos).
A rotten-en szereplőknek leginkább már mindegy volt, de itt élő emberek vannak, ezért is durva...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen program, ami...?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- OLED monitor topik
- Autós kamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest