Új hozzászólás Aktív témák
-
drater
tag
mindenki szerepelni akar és híres akar lenni csak idióták és nem tudják milyen áron lesznek híresek.
-
raczger
őstag
Csak az utolsó felével nem értek egyet annak a levélnek, lényegében ezért sem szeretem azt az oldalt (2x ha felnéztem rá). Sajnos az az ember se ér többet, aki közszemlére teszi a hülye szerencsétlen emberi selejteket, mint maguk a képen szereplők. Most komolyan azt élvezik egyesek hogy nézik ezeket a hulladékokat ez szórakoztató? Nekem nem, elborzadtam mikor először megláttam az oldalt. Az oldal üzemeltetői se sokkal jobbak azoknál akik a képeken szerepelnek. De ugye a pénz az úr, gondolom fontosabb nekik a hirdetésekből befolyó összeg, mint az erkölcs....
Ja, és akik napi rendszerességgel nézik, röhögnek azokon, akik fejére inkább zacskót kéne húzni... hajrá fiatalság
-
z0d1AK
nagyúr
Egy olyan olvasói levél, ami nem hülyeség.
Mondjuk nekem ez nem tartalmazott újdonságot, de ajánlanám a legtöbb fiatal számára a tartalmát azért... -
Klemens
őstag
Napisz@r, Netsz@r, Csibef@sz mind egyre megy.
Nagyrész tényleg oda illő emberek képei kerülnek fel, de van, hogy olyan is aki nem tehet róle, hogy olyan amilyen.
Na meg ez az AIDS-ez dolog...
Sokak szerint olyan emberek üzemeltetik ezt az oldalt, akik csajozás és bulizás helyett otthon gubbasztottak kapucniba, hogy a pattanásos arcukat takarják, mindenki csak bántotta őket kiskorukban és most visszavágnak, csak néha már szánalmasan... -
Kasza08
őstag
válasz
művésznő4 #54 üzenetére
Mint látod, ez nem egy rosszul elkapott pillanat, itt valaki szándékosan pózol, ettől ő jól érzi magát, sőt, úgy gondolja, hogy ez érdekli a világot. Mindeközben nem veszi észre, hogy szánalmas. Na ezeknek tart tükröt az ilyen oldal. Legalábbis ennek szellemében jött létre, az, hogy a szerkesztők hova terelték, az más kérdés.
-
Van ott fent egy cd-dvd rendelos ceg, mar erdemes volt felneznem.
-
sagesz93
addikt
Csak ezzel a bejegyzéssel nehogy felkerülj
a szokásos: napisz/r gyanús -
_Voyage_
aktív tag
válasz
Dr. Romano #37 üzenetére
Mi osztályunkban most ez lett a "divat". Szerintem szánalmas, hogy valaki ilyeneket néz.
[ Módosította: z0d1AK ]
-
Sajnos igy van. Ettol fuggetlenul nem gondolnam, hogy a tarsadalom tukret ok alkotnak. A mai magyar tarsadalom szenved, nem ettol, a hitelektol, penztelensegtol.
Szerintem melle lottel ezzel a bejegyzessel, mert a tarsadalom legnagyobb resze igenis normalis es emberi, jo erzesekkel toltott. Idiotak mindig lesznek, de ezt ne is probaljuk kozeliteni a Magyar tarsadalomhoz.
-
z0d1AK
nagyúr
Azon beteg emberek, melyek odakint sétálnak az utcákon.
A lánc is csak annyira erős, mint amennyire a leggyengébb lánc szeme.
Szóval nem állunk túl stabil lábakon.Dr. Romano: van elég sok,3-4-ről tudok, amit nézeget egy osztálytársam (meglepő, de lány, nem is az az elítélendő fajta...)
-
Dr. Romano
veterán
-
Sosem voltam azon az oldalon, most felneztem, hanyinger az egesz. A tarsadalomnak ehhez semmi koze, beteg emberek jarnak oda.
-
művésznő4
senior tag
Nálunk sajnos ez mindennapi téma...
Én gyakorlatilag azt sem tudom, hogy mi az...csak hallásból
Büszkén felvállalom, hogy még sosem jártam az oldalon...és nem is tervezem....
Elég elszomorító számomra, mikor azt hallom, hogy barátok ilyesmivel poénkodnak, hogy feltesznek egymásról olyan képet, ahol épp cikis helyzetan vannak...vagy vmi hasonló...
Csalódottan tapasztaltam, hogy az én ismerőseim közül is voltak, akik felkerültek...Elég gáz, sztem, hogy manapság attól kell tartania az embernek, hogy mikor kerül fel rólunk egy kép vmelyik kínos pillanatunkról...
Szégyenletes dolog, hogy vkinek pont ez a dicsőség, ha ilyen szemeten szereplehet...
Hát gratulálok neki... -
Én akkor botlottam az oldalba, amikor épp lebukot az előző "főszerkesztő", azóta 1x jutott eszembe megnézni, hogy megy-e még. Nem veszítettem sokat.
-
Dany007
veterán
Szerintem a legrosszabb és legszomorúbb, hogy lehet ilyet csinálni, mert van kit kitenni oda. Ez a szomorú.
És ez a valóság sajnos. Ami elől nem elbújni kéne, hanem inkább tenni ellene!
Engem nem zavar hogy van ilyen, bár tény, hogy túlgyakran nem nézem. De legalább emlékeztet rá, hogy mennyi szutyok ember van ebben az országban.
Szóval mégegyszer, a legnagyobb gond az, hogy van kit kitenni oda, és a nagyrésze teljesen jogosan kerül ki, közröhej tárgyának! -
gabor85
őstag
válasz
dvdbackuper #11 üzenetére
na hallod. középiskolás korunkban láttam utoljára. most felnéztem és még nem tértem magamhoz...
-
dew28
aktív tag
Esti suna a Naph!isz@ron:
de hogy ON is legyek:
ad egy feelinget, mikor az utcan odamegy hozzad valaki, hogy 'hee teged lattalak am a neten' (fuggetlenul attol, hogy milyen szennylapon, milyen rovatban..) gondolom ezert akarnak paran felkerulni.. a 'hirnev'..
jah es nem, en nem lennek 'celeb', koszonom#26: nem irtam olyasmit, hogy minden normalis allampolgar odamegy kotelezoen, hogy szia, xy vagyok, hadd csinaljak rolad lesifotot, es adj egy alairast a mellemre..
ellenben a felkerulok (v. felkerulni vagyok)hoz hasonlo szemelyek bizony kifejtik tiszteletuket a 'hires' egyedek iranyaba.. -
keIdor
titán
Sokan hypolják ezt az oldalt, de én eddig elvoltam nélküle és szerintem el is leszek továbbra is nélküle...
-
Snowy_owl
őstag
A legnagyobb baj, hogy ma már divat ott szerepelni...
Valahogy én például nem szívesen szerepelnék az oldalon. Ezzel valahogy nem értek egyet. Mondjuk nem hinném hogy lenne miért. Amúgy meg nem tudom ki az a hülye aki szívesen kint lenne azon az oldalon.
-
z0d1AK
nagyúr
Én úgy tudom,Bozó Laci pont erre szánta az oldalt, de aztán ő is engedett néha kicsit, illetve a többi szerkesztő szerintem nem pont ezt a szempontot vette figyelembe.
De mióta bozólaci abbahagyta, és elvileg a szlovákok is megvették az oldalt, azóta, hát, mit ne mondjak, elég sz*r lett... -
bubi92
őstag
szerencsére, nem csak Mo-n vannak ilyenek.
-
z0d1AK
nagyúr
Rorschach naplója, október 16. - „Blake látta a társadalom igazi arcát. Ő volt a tükörképe. A vicc”.
-
Dany007
veterán
válasz
dvdbackuper #11 üzenetére
háháá
inkább napiszart nézek mint rottent
-
szablya
aktív tag
Nekem oszttársamék készítettek kamu profilt hi5-re. Gondolom mondanom se kell, amúgy is mennyire utálom őket.
Na én azóta rettegek, hogy felkerülök ide, van pár rosszul sikerült képem, akár napi emo is lehetnék. Szóval ennyit arról, hogy csak a legalja kerül fel... -
z0d1AK
nagyúr
Aki soha nem néz rá az oldalra, nem veszít semmit, aki nem kerül fel, az nem süllyedt még le (teljesen).
A társadalmunk alatt nem néztem a határokat, globálisan látom a szélsőségeket, gondokat, amiben benne van bő 6,5 milliárd ember.
Nem reklám, szimplán rossz napom van, ilyenkor szeretem elővenni a filozófiai gondolataimat, melyhez azért jól példáloz az oldal.
Nem mellesleg, az elmúlt 1 hónapban szerintem ugyan nagyot esett az oldal színvonala (?), ha volt bármikor is ilyen neki.A debreceni topicban is volt olyan olyan résztvevő, aki büszkén vállalta, hogy ott van, és van olyan ismerősöm is (sajnos).
A rotten-en szereplőknek leginkább már mindegy volt, de itt élő emberek vannak, ezért is durva...
-
-
k.
őstag
Osztálytársam fel akar kerülni rá.Vagy 5 képet küldött már be....
Szóval tényleg elég trendi -
Apollyon
Korrektor
Itt valóban rideg dolgok vannak. Néha ránézek, ha rossz kedvem van, mert egyből felvidít
Azon meg nem szörnyülködj hogy milyen társadalmunk van, hidd el, ugyanez megvan külföldön is. Ha valami gáz van az országgal az nem a napiszaron lévő tények miatt van...
-
Móci
addikt
Én élőben is látom ezt. Sőt, a könyvtári gépeken takarítás közben előkerülnek az erre az oldalra frankón passzoló képek. Kegyetlen, de tényleg. Nem tudom eldönteni, hogy sírjak e, vagy röhögjek e. Inkább röhögök, sírni ráérek még.
-
pityeszka
őstag
Soha de soha nem néztem rá erre a site-ra és nem is bánom.
-
z0d1AK
nagyúr
No comment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest