- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BIOS frissítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Egy olyan olvasói levél, ami nem hülyeség.
Mondjuk nekem ez nem tartalmazott újdonságot, de ajánlanám a legtöbb fiatal számára a tartalmát azért... -
z0d1AK
nagyúr
Azon beteg emberek, melyek odakint sétálnak az utcákon.
A lánc is csak annyira erős, mint amennyire a leggyengébb lánc szeme.
Szóval nem állunk túl stabil lábakon.Dr. Romano: van elég sok,3-4-ről tudok, amit nézeget egy osztálytársam (meglepő, de lány, nem is az az elítélendő fajta...)
-
z0d1AK
nagyúr
Én úgy tudom,Bozó Laci pont erre szánta az oldalt, de aztán ő is engedett néha kicsit, illetve a többi szerkesztő szerintem nem pont ezt a szempontot vette figyelembe.
De mióta bozólaci abbahagyta, és elvileg a szlovákok is megvették az oldalt, azóta, hát, mit ne mondjak, elég sz*r lett... -
z0d1AK
nagyúr
Rorschach naplója, október 16. - „Blake látta a társadalom igazi arcát. Ő volt a tükörképe. A vicc”.
-
z0d1AK
nagyúr
Aki soha nem néz rá az oldalra, nem veszít semmit, aki nem kerül fel, az nem süllyedt még le (teljesen).
A társadalmunk alatt nem néztem a határokat, globálisan látom a szélsőségeket, gondokat, amiben benne van bő 6,5 milliárd ember.
Nem reklám, szimplán rossz napom van, ilyenkor szeretem elővenni a filozófiai gondolataimat, melyhez azért jól példáloz az oldal.
Nem mellesleg, az elmúlt 1 hónapban szerintem ugyan nagyot esett az oldal színvonala (?), ha volt bármikor is ilyen neki.A debreceni topicban is volt olyan olyan résztvevő, aki büszkén vállalta, hogy ott van, és van olyan ismerősöm is (sajnos).
A rotten-en szereplőknek leginkább már mindegy volt, de itt élő emberek vannak, ezért is durva...
-
z0d1AK
nagyúr
No comment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BIOS frissítés
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- ASUS routerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest