Hirdetés
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
hentes555 #27444 üzenetére
RR Unofficial legújabb pités kiadása
Bár nem tudom működik-e rajta a smartbank, ezt valaki megerősíthetné, aki esetleg ezt használná.
Viszont cserébe van jól működő gyorstöltés. A Xiaomi powerbankról egész jól veszi le az egységet. De melegszik is mellé rendesen töltés közben. -
vince
őstag
válasz
hentes555 #26369 üzenetére
Egy google camera alkalmazást kell feltenni a működéséhez szükséges magisk modulokkal. Tehát rootolt (Magisk) telefon kell, telepíteni kell az alábbi két magisk modult:
Camera2API Enabler
Gcam support (forrás)
utóbbira van egy ilyen is, ezt nem próbáltam, elvileg ugyanazt csináljaEzeken felül kell még egy google camera app, van néhány verziója. Nekem a GCamera_v.5.1.0.18_Mod_v.3.4.15_R4X.apk van fent.
-
vince
őstag
válasz
hentes555 #26357 üzenetére
A 9.1.2 nem a stabil, hanem a fejlesztői vonal.
Néhány eye candy fejlesztés került be az újabb verziókba (hibajavítások mellett, de ha ezek nem jöttek elő nálad, akkor ezek miatt felesleges frissíteni). Érdemes átfutni ingbrzy changelog posztjait a fórumban (minden témánál a #2 hozzászólása).
A 9.1.17-tel jött egy olyan lehetőség, hogy a feloldott képernyőn duplakoppra lezárhatod a képernyőt, illetve be lehet kapcsolni a lekerekített képernyő sarkokat, ez utóbbi nekem nagyon tetszik.
A legfrissebb, 9.3.7-tel pedig elérhetővé vált a dark mode android 7.1-es készülékeken is (a fejlesztői beállítások között lesz). Beállítható fixen ki-, illetve bekapcsolt állapotra és úgy, hogy az aktuális időtől függően automatikusan kapcsoljon ki és be. -
gyulaszu
senior tag
-
-
vince
őstag
válasz
hentes555 #17216 üzenetére
Tiszta telepítés ajánlott ha szoftvert váltasz.
-
grafnet
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Építő/felújító topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest