Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Csak angol nyelven használom a telefonokat, ahola legtöbb szó számomra egyértelműbb, és legtöbbször rövidebb az erőltetett magyarnál. (Emellett kíváncsi lennék gesztusokat hogy írsz le röviden
)
A többit hogy hívják? nem tudom pontosan. aelod: Hogy hívod azt a képernyőt, ami nem csak az alap kezdőképernyő, hanem a 2., 3., stb.? Ha jól tudom ez a 'desktop'. Az értesítési sáv lerántása nem kérdés, de ugye nem arra gondolsz, hogy felnyúlsz a sávért és lehúzod? Ennyire nem vagyunk analfabéták. Pont az a lényeg, h kényelmesebb legyen ahol lehet: bárhol a képernyőn (a kezdőn és a többi app-ot, widget-et tartalmazón, de nem az alkalmazáslistában (app drawer), és nem az egyes alkalmazások képernyőjén - ennyire bonyolult lesz, h vki részletes meghatározást igényel) lefelé csúsztató ujjmozdulat előhozza az értesítési panelt. mpo azt mondja, hogy 8.5.4-en ez megy, nekem biztosan nem megy így 8.5.2-n, ha kikapcsolom a Nova-ban, neked igen?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 256GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4439
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest