Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
Csak érdekességképpen: megnéztem ezt a kalibrálós fotót a 3s és 4x telefonon, felnyomtam a fényerőt maximumra és azt állapítottam meg, hogy a 4x egy fokkal fényerősebb. Egyébiránt a tónusok hasonlóak.
A 3s-nél is ment a problémázás, mert ott is kétféle panellel szerelték a telót, nekem a "jobb" volt, a 4x-ben viszont a rosszabbnak mondott van (2017 08-as széria). Én nem látok semmi zavarót. A fiamnak nem is mondtam ezt a panel-mizériát, nehogy problémázzon rajta.
(Az összehasonlítást befolyásolta, hogy a 3s-en van egy fényes üvegfólia, a 4s-en meg rajta van a gyári matt fólia.)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MESSZE A LEGJOBB ÁRON! Azonnal vihető! Apple iPhone Air 1TB White. One függő, 3 hetes!
- AKI KAPJA MARJA AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 10 napos, hibátlan!
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Edge 12/256GB Kártyafüggetlen 12Hó Garancia Bontatlan
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest