Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
bunnyhu
üzenetére
igen, de ez nyitástól független. azt is megfigyeltem, hogy fordítva is beakad néha. úgy értsd, hogy bekapcsolom én a második kártyát. megy szépen. majd kikapcsolom és ugyan látszólag minden rendben, de közben a kártya változatlanul a hálózaton marad és fogad normálisan hívásokat. ha olvastad a hibabejelentést, akkor ott megemlítettem, hogy ez a hiba bizony már az első szoftverben is jelen volt, aztán valahogy eltűnt. nálam korábban súlyosabb volt, de ez nem tűnik hardverhibának, mert korábban ezt másik 4X-en produkálta nálam. ha gondolod írj amott a fórumba meg dobj egy megerősítést. nem hiszem sajnos, hogy kezelni fogják ezt érdemben, de veszteni nem vesztünk vele. moderátorral is egyeztettem, de hát ezek kb. végfelhasználók indokolatlan rangokkal... azt mondta kivizsgálja. ez kb. annyiból állhat, hogy neki is van egy ilyen telefonja és azon erőlködik, hátha. viszont mivel nagyon random mennyiségben és gyakoriságban fordul elő aligha fogja ő is reprodukálni. van olyan hiba, ami konkrétan az összes jelenlegi MIUI 8 kiadásban benne van és gond nélkül reprodukálható, de rá se hederítenek. szóval vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Teljesítmény az van dögivel
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő