Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
válasz
orso0355 #8566 üzenetére
Mi az, hogy értelme? Ez nem direkt volt, tök átlagos használat nálam. Be volt kapcsolva a telefon, ott van az asztalon mellettem, de nem buzerálom 0-24-ben mint a legtöbb fiatal. Ha hívnak felveszem, ha beszélnem kell valakivel felhívom. A GPS meg bekapcsolva maradt valószínűleg azért ment végig
Semmi extra, a 4X most 40%-on áll és 4n20ó akkuideje van. Még egy két napot szerintem elketyeg mire tölteni fogom. Nálam a telefon telefon, meg navigáció, nem tölti ki a látómezőm a nap nagy részében
A képet meg csak azért csináltam, mert a redmi2 fórumon is volt anyázás, hogy mennyire nem bírja a telefon, pedig a telefon bírja, jól volt megírva rá a MIUI, nem zabálta feleslegesen az akksit. PErsze ha világít a kijelző, akkor fogyaszt, csodák nincsenek, nem a levegőből jön az energia
Ez kilenc napos de wifivel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest