- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
"Egyébként vegyél olyan telefont, ami minden igényedet, elvárásodat kielégíti, és akkor nem kell "barkácsolni"!"
Megtaláltam Galaxy S7 személyében.

Szerk: Mondjuk megnézném, hogy édesanyám, unukatesóm, unokahugom, nagybátyám, hogy nyitna bootloadert... És ez csak a közvetlen környezetem. De haveroknak is romoltam sokat.
-
kidnou
őstag
Az utóbbi napokban kipróbáltam pár stock romot, de valahogy mindegyiknek volt valami bugja, igy visszatértem miuira. Engem nem csábit a sok beálllitás, számomra felesleges. Miuin egyedül a launchert nem tudom megszokni, de mivel évek óta novát használok ez sem zavar. Aki szeret kisérletezni annak tényleg jó a stock rom. Izlések és pofonok, nem vagyunk egyformák
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi