- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Notebook hibák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egér probléma
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
egopista
csendes tag
Egyetlen hátrány, ami engem érint és idegesít, hogy a Menüt nem lehet simán a menü gombbal előhívni, csak ha hosszan nyomom. Simán meg az alkalmazás-váltó ugrik be, ami eddig nekem Home gomb hosszú nyomáson állt.
Ezen kívül más dolgoban is látok visszalépést az előzőkhöz képest, például ami már a 8.,5.2.0-ban is megváltozott:nem lehet beállítani, hogy a Vodafon app adatforgalmát ne mérje. Vagy kiegészítő adatcsomagot nem lehet hozzáadni pl... ezek korábban mind létező opciók voltak, nem értem miért fejlődünk visszafelé -
Black_Raven
veterán
Elvileg erről már megy direktbe is, ha a Kollégának ez volt a legfrissebb. És igen nem kell bl nyitás, root semmi. Én csak előnyét ismerem, mivel nekem hibátlan. A Stabilos hibákat meg itt írják általában, de nekem olyanok nincsenek, sőt semmi hiba. Nyugodtan próbálhatod egyből is felrakni, mert hibát dob csak, ha nem tetszik neki valami. Nálam teljes gyalu volt, de ezekszerint itt már nem...viszont az újjlenyomatolvasót kapcsold ki előtte+mintát/jelszót is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest