Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Bambuszpro
tag
Nem tapasztaltam ezt a galéria hibát. Mondjuk az első dolgom volt lecserélni quicpic-re
Amúgy nekem is volt anno z1c-m és tényleg nagyon kézre állt. Ragaszkodtam is az 5 col alatti mérethez emiatt. De kényszerből kellett egy kicsivel nagyobb telefont valaszrani mert azalatt nem volt ertelmes hardverrel telefon. Többek között ez volt nem arany árban normális hardverrel emberi méretben. Eleinte én is féltem egy kicsit hogy nagy lesz de 1 hét alatt hozzá szoktam -
lócitrom
őstag
túlságosan aggódsz. ne vedd zokon, de nem kell fosni csak azért, mert valamihez nem értesz. nem kell geek-nek lenni ennek a telefonnak a használatához. nem kényszerít rá a telefon, hogy buheráld, miután megvetted. van pár elhanyagolt szoftveres apróság, talán nem kell sokat várni a javítására. összességében működni fog out of the box.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő