Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
Ha van hozzá affinitásod, akkor meg lehet csinálni. Youtube-n van videó is róla.
Annyit hozzátennék, hogy az ilyen pár ezres utángyártott cuccoktól ne várj sokat. Az üveg gyakorlatilag egy tempered glass, amit ugye fólia helyett veszünk. A gyári minőségéhez a közelébe sem ér. Valamint nincs összeragasztva a kijelzővel, ha közében megnyomod, akkor érezni, ha pedig rossz helyen nyomod meg erősebben akkor el is reped.
Nekem a keret szarul volt kiöntve, ezért nem bírtam visszarakni a hátlapot. Szikével kellett kivágnom azt a kis részt, ami kitartotta.
Volt egy hosszabb írásom is, amikor cseréltem. Keresd meg ha van rá időd.Én azt mondom, hogy az ilyen 30-50 ezres telefonok esetében, ha eltörik akkor vagy használom úgy vagy másik telefont veszek. Max GPS-nek még jó utána is.
szerk: ja és a digitizer is szokott furcsa dolgokat művelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Windows 11
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NBA és kosárlabda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő