Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
Sziasztok, Redmi 4X-en:
1. Milyen app-okat lehet lekapcsolni, ami nem befolyásolja a rendszert?
2. Hol találok MIUI 9-hez ilyen leírást, mi kapcsolható le gond nélkül?
3. Örök klasszikus kérdés: a notification led-et hogy tehetem színessé, mint Redmi 3S Prime esetén? Nekem is csak fehér.
4. milyen root-olt alkalmazásokat raktatok fel?Állapot: Unlocked, root ok, MIUI 9 Global dev
A 4X képminősége messze elmarad a 3S Prime, ugyanolyan felbontású, régebbi telefonhoz képest, csalódás.
Valamint a 3S Prime és a 4 Prime üzemideje is jóval komolyabb, 30%+. Olyan érzésem van, mintha valójában kisebb teljesítményű / rosszabb minőségű akku lenne a 4X-ben. Sokkal jobban merül az új 4X, mint a már 1+ éves 3S, vagy a 3 hónapos 4 Prime, amik jobban vannak használva.
Használtam szürke 4 Prime-ot, az sokkal masszívabb telefon, picit nehezebb, a fém keret nagyon elegáns, igazi best buy telefon. Ez a 4X meg kicsit olyan feeling a 4 Prime után, hogy a kimaradt alkatrészeket söpörjük ki, hátha valakinek jó lesz. 4X-nek nem ugyanaz a kerete sem sajnos. Én arra számítottam, hogy a 4X csak fekete lesz, de más az anyaga is, kijelző minősége, akku minősége, led működése, cpu sebessége, amit eddig észre vettem...
4 Prime-nak nagyon szép képe volt, FullHD, érzésre is gyorsabb volt, gyorsabb, mint a 3S Prime.
Szóval 4X tulajok, ne vegyetek kezetekbe sem 3S Prime-ot, sem 4 Prime-ot, mert csalódottak lehettek, mint én.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Pánik a memóriapiacon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 14T 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest