Új hozzászólás Aktív témák

• fgordon

senior tag

Sziasztok, Redmi 4X-en:

1. Milyen app-okat lehet lekapcsolni, ami nem befolyásolja a rendszert?
    2. Hol találok MIUI 9-hez ilyen leírást, mi kapcsolható le gond nélkül?
    3. Örök klasszikus kérdés: a notification led-et hogy tehetem színessé, mint Redmi 3S Prime esetén? Nekem is csak fehér.
    4. milyen root-olt alkalmazásokat raktatok fel?

Állapot: Unlocked, root ok, MIUI 9 Global dev

A 4X képminősége messze elmarad a 3S Prime, ugyanolyan felbontású, régebbi telefonhoz képest, csalódás.

Valamint a 3S Prime és a 4 Prime üzemideje is jóval komolyabb, 30%+. Olyan érzésem van, mintha valójában kisebb teljesítményű / rosszabb minőségű akku lenne a 4X-ben. Sokkal jobban merül az új 4X, mint a már 1+ éves 3S, vagy a 3 hónapos 4 Prime, amik jobban vannak használva.

Használtam szürke 4 Prime-ot, az sokkal masszívabb telefon, picit nehezebb, a fém keret nagyon elegáns, igazi best buy telefon. Ez a 4X meg kicsit olyan feeling a 4 Prime után, hogy a kimaradt alkatrészeket söpörjük ki, hátha valakinek jó lesz. 4X-nek nem ugyanaz a kerete sem sajnos. Én arra számítottam, hogy a 4X csak fekete lesz, de más az anyaga is, kijelző minősége, akku minősége, led működése, cpu sebessége, amit eddig észre vettem...

4 Prime-nak nagyon szép képe volt, FullHD, érzésre is gyorsabb volt, gyorsabb, mint a 3S Prime.

Szóval 4X tulajok, ne vegyetek kezetekbe sem 3S Prime-ot, sem 4 Prime-ot, mert csalódottak lehettek, mint én. :R

Új hozzászólás Aktív témák