- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
Sziasztok, Redmi 4X-en:
1. Milyen app-okat lehet lekapcsolni, ami nem befolyásolja a rendszert?
2. Hol találok MIUI 9-hez ilyen leírást, mi kapcsolható le gond nélkül?
3. Örök klasszikus kérdés: a notification led-et hogy tehetem színessé, mint Redmi 3S Prime esetén? Nekem is csak fehér.
4. milyen root-olt alkalmazásokat raktatok fel?Állapot: Unlocked, root ok, MIUI 9 Global dev
A 4X képminősége messze elmarad a 3S Prime, ugyanolyan felbontású, régebbi telefonhoz képest, csalódás.
Valamint a 3S Prime és a 4 Prime üzemideje is jóval komolyabb, 30%+. Olyan érzésem van, mintha valójában kisebb teljesítményű / rosszabb minőségű akku lenne a 4X-ben. Sokkal jobban merül az új 4X, mint a már 1+ éves 3S, vagy a 3 hónapos 4 Prime, amik jobban vannak használva.
Használtam szürke 4 Prime-ot, az sokkal masszívabb telefon, picit nehezebb, a fém keret nagyon elegáns, igazi best buy telefon. Ez a 4X meg kicsit olyan feeling a 4 Prime után, hogy a kimaradt alkatrészeket söpörjük ki, hátha valakinek jó lesz. 4X-nek nem ugyanaz a kerete sem sajnos. Én arra számítottam, hogy a 4X csak fekete lesz, de más az anyaga is, kijelző minősége, akku minősége, led működése, cpu sebessége, amit eddig észre vettem...
4 Prime-nak nagyon szép képe volt, FullHD, érzésre is gyorsabb volt, gyorsabb, mint a 3S Prime.
Szóval 4X tulajok, ne vegyetek kezetekbe sem 3S Prime-ot, sem 4 Prime-ot, mert csalódottak lehettek, mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest