-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Amugy van meg mit csiszolniuk jocskan, a miui9_en. A wifi nalam sokkal lomhabb lett, pontosabban kevesbe responsive. Valoszinuleg ez okozhatja a weblapokon levo videok lejatszasanak lassusagat is, nem egyszer fel is jon a hibauzenet, hogy az app, nem valaszol, varakozas stb. Ilyenkor meg az ertesitosavot sem tudom elerni. A task managerbol eltunt a szabad memoria kijelzes, valamint dupla ujjas osszehuzassal az appokon nem lehet ikonmeretre valtani es felul sincs a kis ikon, csak az osztott kepernyo. Lakatot se tudok lehuzassal zarolni, mert nem tortenik semmi, a lakat ikon megjelenik ugyan ami mar lehuzas elott is zart allapotot jelez, de nem marad az ikon mint a 8_nal az eloterben kioldashoz, hanem az app kepe visszakuszik a kepernyon a helyere es letakarja az ikont. Es meg csak par oraja hasznalom, meg nem is igazan kutakodtam hibak utan. Viszont vulkan api elvileg megy, a teszter mar elindul, nem ugy, mint a miui8 android 6-os parosnal, monjuk ez, amugy is allitolag android 7-tol mukodik csak, megfelelo hardverkornyzetben. Meg tesztelem a miui9 betat, de engem nagyon nem igazan nyugozott le eddig, teszem hozza, beta verzional nem is elvarhato teljes mertekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged