Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jakuu

őstag

Amugy van meg mit csiszolniuk jocskan, a miui9_en. A wifi nalam sokkal lomhabb lett, pontosabban kevesbe responsive. Valoszinuleg ez okozhatja a weblapokon levo videok lejatszasanak lassusagat is, nem egyszer fel is jon a hibauzenet, hogy az app, nem valaszol, varakozas stb. Ilyenkor meg az ertesitosavot sem tudom elerni. A task managerbol eltunt a szabad memoria kijelzes, valamint dupla ujjas osszehuzassal az appokon nem lehet ikonmeretre valtani es felul sincs a kis ikon, csak az osztott kepernyo. Lakatot se tudok lehuzassal zarolni, mert nem tortenik semmi, a lakat ikon megjelenik ugyan ami mar lehuzas elott is zart allapotot jelez, de nem marad az ikon mint a 8_nal az eloterben kioldashoz, hanem az app kepe visszakuszik a kepernyon a helyere es letakarja az ikont. Es meg csak par oraja hasznalom, meg nem is igazan kutakodtam hibak utan. Viszont vulkan api elvileg megy, a teszter mar elindul, nem ugy, mint a miui8 android 6-os parosnal, monjuk ez, amugy is allitolag android 7-tol mukodik csak, megfelelo hardverkornyzetben. Meg tesztelem a miui9 betat, de engem nagyon nem igazan nyugozott le eddig, teszem hozza, beta verzional nem is elvarhato teljes mertekben.

Új hozzászólás Aktív témák