Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
shifty!
üzenetére
Örülök hogy jó lett, igen a kernel beállitásra gondoltam. Viszont van egy jó hírem, közben váltottam 8.1.0-ra(Los15.1) és eddig teljesen tökéletesen működik(tegnap éjszaka) Szóval üzenem a bug halmazt kiálltóknak, hogy qurvára mellé nyúltak, ez a rom tényleg jó.
Neked még nem tudom ajánlani mert nem tudom custom kernellel hogy viselkedne, de még Magiskot sem raktam fel, mert nincs mentésem és részletekbe menően van beállitva több órás munkával. Viszont köszönöm makoj20 fórumtársnak hogy egyből linkelte, és egyben mondom neki hogy programozható a hw gombok is.
az infra&gps idő hiányában még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hardcore café
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen routert?
- Milyen switch-et vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- Update 11.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Neked még nem tudom ajánlani mert nem tudom custom kernellel hogy viselkedne, de még Magiskot sem raktam fel, mert nincs mentésem és részletekbe menően van beállitva több órás munkával. Viszont köszönöm makoj20 fórumtársnak hogy egyből linkelte, és egyben mondom neki hogy programozható a hw gombok is.
az infra&gps idő hiányában még nem próbáltam.