Hirdetés
- Modding és elektronikai kérdések
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli986
tag
Sziasztok!
Tok és üvegfólia témában kérném a segítségeteket.
Kínából rendeltem a saját és a feleségem redmi4x-ére MSVII telefontokot és Mocolo temepered glass kijelző védőt.
Az MSVII tokkal maximálisan meg voltam elégedve mert nem lett tőle bumfordi a telefon,bár a bekapcsoló gombot nyomó szlikon pöcök leszakadt róla mert a zsebembe raktam és beleakadt egy kulcsba ami visszahajtotta és kitört.Ez még magában nem lenne katasztrófa, a gondom az üvegekkel van.
Feleségem teloján már a harmadik van,mert sorra törnek,akár mocolo,akár itthoni vaterás termék.
Elég neki annyi,hogy az asztalon lerakva felborult egy hajlakkos flakkon és a kijelzőre esett pont. El is tört a fólia.
Ma leejtettem a sajátomat kb 1m magasról a kijelzőre esett,be is tört a fólia.
A régi lenovomon csak egy fólia volt és sosem tört össze a kijelző pedig elég szépeket repült,feltételezem a gyári tok védte meg ami túlért rajta így ha leesett is a kijelző nem érintkezett semmivel.
Tudnátok olyan tokot ajánlani ami jobban védi a telefont mint ez az MSVII?
Vagy olyan üvegfóliát ami nem reccsen ketté annyitól,hogy leesik?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest