- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
Na. Most volt időm a downgrade-re. Nem tetszett ez a miui9 egyáltalán. Ok gyors volt de egy csomó dolgot kiszedtek belőle amiket használtam: automatikus feladatok pl.
Kicsit paráztam a fastboot flasheléstől de simán felment a 8.5.4. Igaz véletlen bepöttyintettem a bootloader zárat de szerencsére nem zárta le. Rootolás kissé nehézkesen ment mert a leírásban a twrp felrakása után valami kódot kért és lemégséztem. Jóvanazúgy gondoltam. De nem látta a belső tárhelyet. Így ez alapján feltúrtam a twrp-t és utána a magisket. Most visszaállítgattam az adatokat micloudból. Minden működik szépen. Érdekes, hogy a google mentések is amik az alkalmazásokra voltak beállítva azok is visszaálltak. Játék mentéseket titanium backup mentésből sikerült visszarakni. Most örülés van.Többet nem frissítek asszem. Jó ez így.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Gitáros topic
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robot fűnyírók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest