Hirdetés
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Hivatalosan is tagadta a GeForce RTX 5090 visszahívását az MSI
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kiadta az RDNA 4 architektúra dokumentációját az AMD
- Esetlegesen hiányzó ROP blokkok miatt csúszik a GeForce RTX 50 Laptop sorozat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
válasz
Trk.Adam87 #1671 üzenetére
Így használom, tehát a gyorsítótárat törli mikor a kijelző lekapcsol. Most is mikor elindult, semmi nem volt leszinkronizálva ( email, Viber, stb ) kellett néhány pillanat, hogy ezeket leszedte, szóval elvileg befagyasztja a dolgokat és mint írtam, a frissítés óta merül ennyire, ahogy más is írta korábban.
-
james008bond
őstag
válasz
Rigormortiis #1663 üzenetére
Igen, nem is kicsit. Korábban írtam is. Most 2-3 óra kikapcsolt wifi és kjelzö mellett merül 3 %-ot. Érzetre is gyakrabban kell töltenem. Azt se tudom egyébként, hogy tudom megnézni az összesített kijelzöidömet, mert csak 24 órára visszamenőleg látom...
[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
Utolsó update óta mintha jobban merülne és eleve kevesebb készenléti időt írna ki feltöltés után, nem kevéssel kevesebbet. Háttérképek is csak úgy tudok változtatni, ha a lezáró képernyő is ugyanaz.
-
james008bond
őstag
-
james008bond
őstag
Hogyan lehet megnézni, hogy bekapcsolás óta mennyi volt a kijelző időm? Az akkunál csak az elmúlt 24 órát mutatja.
-
james008bond
őstag
válasz
bollokcs80 #1264 üzenetére
Innen vettem, azzal a különbséggel, hogy az én billentyűzetem nem tartalmaz touchpad-ot és nem tapad mágnesesen a tokhoz, de amúgy képek alapján a tok ilyen és nekem bevált.
-
james008bond
őstag
Hogyan tudom megoldani a tablettel, hogy videót küldjön Samsung Q szériás tv-re illetve a tv a pad-ra? Eddig idáig jutottam, hogy látja egymást a két készülék, de csak fotót tudok tabról tv-re küldeni wifin. Samsung S 10+ teló videó megy tv-n és fordítva, tv képe megy telón is smart view alkalmazással, de a Xiaomi pad-nál ezt eddig nem sikerült.megoldanom.
-
james008bond
őstag
Direkt vettem 33 Wattos MI töltőt, a gyári kábellel mérve 22.5 Wattal ment a töltés, kiírta, hogy turbó meg szupergyors töltés, de kb 20%-ról 100%-ra így is 2.5 óra volt a töltés. A csomagban egyébként 22.5 Wattos töltőfej volt csomagolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az első Xiaomi tablet a Pad 5, ami itthon is piacra kerül. És ez nem egy óvatos tapogatózás, hanem két lábbal rúgja rá az ajtót a konkurenciára.
- Politika
- Amazon Fire TV stick/box
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iPad Air 5 64GB Wifi Használt/1 hónap gar./Akku 81%/p4073
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256gb 5G - Csomagolásbontott, makulátlan, akár beszámítással
- iPad Pro 11 Silver, Cellular, M2, 128gb, Apple Smart Cover,
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Apple iPhone 14 , Starlight 128Gb, független, garanciális 2026.07-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest