Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
válasz Rigormortiis #1462 üzenetére
nalam sem feltetlenul, de jo h mar lehetseges szempontnak sem kell mar tekintenem
nyugi, lesz ez meg igy se!
samura sem fog jonni orokke frissites. A padra hamarosan megkapod a miui 13-at. En a pro-ra pont minap kaptam ujabb frissitest. Nalam mar jo ideje a miui 13 fut, de ertelemszeruen azert, mert china rom, nem global.
de miert szempont, h ugyan annyi frissites jojjon a tabra, mint a samura ? mi a gond a tabbal, h ennyire varod a frissitest ?
csak azert kerdem, mert en nem vettem eszre bugot. De valoszinuleg azert, mert meg nem futottam bele Nem dicserni akarom a pad-ot, mert ez is fos, csak maskepp, de meglepoen stabil es hasznalhato. Tenyleg nem tapasztaltam meg hibat. Mondjuk azt szivesen vennem, ha hatart lehetne szabni a minimum fenyeronek, mert sotetben tulsagosan leveszi az automata. De ez nyilvan szubjektiv megiteles.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest