-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Mi4-ről váltottam (5 inch), egy perc alatt megszoktam a kijelző méretét, de már maga a telefon se tűnik nagynak (mondjuk nagy kezem van viszonylag). Mondjuk én imádom a nagy kijelzőt, a 6.4 inch kb. most olyan, mint a 3 inch, szóval ne belőlem indulj ki..
Nekem eddig a zsebbel nem volt probléma, simán elfér. Néha táskában hordom. Az egykezes használat nem igazán valósítható meg, amúgy nincs különösebb probléma a méretével, nem kényelmetlen vagy ilyesmi.
-
Keresztapper
senior tag
OnePlus One. Azt is és ezt is a baloldali nadrágzsebemben hordom, de igaz, hogy az egyik nadrággal el kell mennem a szabóhoz, mert abból kilóg valamennyire. Cipőt kötni ne akarj vele, és a nézésem után már a járásom is érdekes lett, főleg lépcsőzni izgalmas vele, de leszarós a dolog, mert annyira jó egy ekkora kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest