Új hozzászólás Aktív témák

• Kiki18

őstag

válasz futo001 #799 üzenetére

Miui 8 6.6.16 beta van rajta. honorbuytol vettem a telefont.

Nézegettem a miui honlapot,elvileg 6.8.18 developer rom a legújabb,szóval a rendszerem nem a legfrissebb.
    Szeretném lefrissíteni, ehhez olvastam a leírást amit készítettél,de több ponton nem értek valamit,vagy nem tudok továbbhaladni.

Először is fastboot módban elindul a telefon gond nélkül,de edl módban nem (egyszerre nyomom a két hangerőgombot,de nem történik semmi)

mivel csak fastboottal tudnám frissíteni ebből kifolyólag,így ellenőrizném hogy nyitva van e a bootloader.
    win10-en elindítom a parancssort,beírom hogy fastboot devices, erre a cmd csak annyit ír hogy nem létezik ilyen típusú parancs, nem ismeri fel.

továbblépek,remélem nyitva van a bootloader.
    letöltöm a tar kiterjesztésű rom file-t,kicsomagolom a C/rom nevű mappába. ennek a filenak nincs kiterjesztése

elindítva a miui rom flashing toolt, látja az eszközt fastboot módban ,de filet kiválasztani nem tudok,csak azt a mappát amiben elméletileg a rom van. elindítanám a flasht,de csak annyit ír ,hogy nem létezik a file (gondolom a kicsomagolt flash file-t keresi)

Hogyhogy meghalt a telefon? mi történt? gari van?

Új hozzászólás Aktív témák