-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Szeretnénk vásárolni a családba egy Mi Max készüléket, a 3/32-es változatot néztem.
Belföldről vásárolnám, mert olyan lakásbiztosításunk van, hogy számla ellenében az elektronikus eszközök is biztosítva vannak.A fő kérdésem onnan származik, hogy Androidos telefonokhoz nem értek, - az összefoglaló 2. és 3. pontjából csak a Windows 10 mondott valamit
- szinte csak Apple termékeink vannak. (Van egy Op3ndott tablet, de arra csak 2 db OTA frissítés jelent meg, azt és az L800-at váltaná ki ez a teló).
Érdeklődnék, hogy van-e különbség az árukeresős ajánlatok között. Mire kell figyelnem?
Nincsenek különleges elvárások néhány alkalmazást szeretnék csak Play áruházból telepíteni. Utánaolvastam, létezik, hogy nem mindegyik tudja ezt?
Láttam, hogy havonta több frissítés és érkezik. Ezek OTA frissítések? Mindegyik készülék megkapja ezeket?
Vagy ezek nem olyanok, hogy bekapcsolom és működik?
(Sajnos az időm nem fogja engedi, hogy elmélyedjek a "mókolásba".)
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest