Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
Kodi és RTL+ addon.
Itt olvasgass:
https://prohardver.hu/tema/kodi_xbmc_kiegeszito_magyar_nyelvu_online_filmekhe/friss.html -
Steve1207
veterán
Eszközbeállítások - Képernyővédőnél van egy alvó mód. Az biztos, hogy a fejlesztői nagy hatással van rá és akkor tuti nem kapcsol ki utána, de én ezt is ki szoktam nyomni (bár alapból csak itt átkapcsolva ugyanúgy lement alvóba meg belassult nekem).
Nekem ez segített, a tegnapi film is ugyanott áll minden akadás nélkül, ahol megállítottam. IPTV-s dolgokat gond nélkül tudok mindig nézni lassulás nélkül. -
gery2123
őstag
Nekem ugyan mi box 3 van, de nálam ez segített!
Bekapcsoltam a HDMI cec lehetőséget (ugyan nem cec képes a tv) és kikapcsoltam minden automatikus frissítést (rendszer, play store..)
Így az addigi alvó módbol felélesztés hiba megszűnt és nem is lassul be. Egy éve hogy így használom, ha a Telenor my TV csak úgy kikapcsolom a boxal együtt majd a boxot be, minden megy mint egy tv esetében.
Egy próbát megér.
-
Steve1207
veterán
Vagy fejlesztői beállításokban bekapcsolod, hogy soha ne kapcsoljon ki, sima beállításokban meg minden alvó cuccot leveszel róla. Így hónapokig elvan az összes alkalmazás lassulás nélkül. Kikapcsolni fölösleges, mert ha alvóba rakod utána ugyanúgy belassul idő után a rendszer.
-
Luissimo
veterán
mondottam volt hogy NEM.
veszel egy távirányítós konnektort, vagy wifist és tökre kikapcsolod.
de amig meg nem veszed meg, addig veszel próbára egy kapcsolós konnektort vagy hosszabbítót és megpróbálod van e különbség.
Vagy kihuzod a zsinórt, basszuskulcsHidd el, hogy vanbizony.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Google Android TV operációs rendszerének 6.0-s változatát futtatja a régi-új doboz.
- Elite: Dangerous
- E-roller topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest