Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
mondottam volt hogy NEM.
veszel egy távirányítós konnektort, vagy wifist és tökre kikapcsolod.
de amig meg nem veszed meg, addig veszel próbára egy kapcsolós konnektort vagy hosszabbítót és megpróbálod van e különbség.
Vagy kihuzod a zsinórt, basszuskulcsHidd el, hogy vanbizony.
-
Steve1207
veterán
Vagy fejlesztői beállításokban bekapcsolod, hogy soha ne kapcsoljon ki, sima beállításokban meg minden alvó cuccot leveszel róla. Így hónapokig elvan az összes alkalmazás lassulás nélkül. Kikapcsolni fölösleges, mert ha alvóba rakod utána ugyanúgy belassul idő után a rendszer.
.
-
gery2123
őstag
Nekem ugyan mi box 3 van, de nálam ez segített!
Bekapcsoltam a HDMI cec lehetőséget (ugyan nem cec képes a tv) és kikapcsoltam minden automatikus frissítést (rendszer, play store..)
Így az addigi alvó módbol felélesztés hiba megszűnt és nem is lassul be. Egy éve hogy így használom, ha a Telenor my TV csak úgy kikapcsolom a boxal együtt majd a boxot be, minden megy mint egy tv esetében.
Egy próbát megér.
-- PSN_ID: GerY2123
-
Steve1207
veterán
Eszközbeállítások - Képernyővédőnél van egy alvó mód. Az biztos, hogy a fejlesztői nagy hatással van rá és akkor tuti nem kapcsol ki utána, de én ezt is ki szoktam nyomni (bár alapból csak itt átkapcsolva ugyanúgy lement alvóba meg belassult nekem).
Nekem ez segített, a tegnapi film is ugyanott áll minden akadás nélkül, ahol megállítottam. IPTV-s dolgokat gond nélkül tudok mindig nézni lassulás nélkül.[ Szerkesztve ]
.
-
hedgehog
senior tag
Kodi és RTL+ addon.
Itt olvasgass:
https://prohardver.hu/tema/kodi_xbmc_kiegeszito_magyar_nyelvu_online_filmekhe/friss.html-- aka p3d3str1an
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest