Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
LadaLord #5598 üzenetére
Nekem frissíteni kellett az app-ot, az előző frissítésnél nekem is csinálta, de utána meg is javult a twitch.
(#5597) Misu2002: MindigGo jól ment anno feltelepítve is a box-ra, csak szükséges volt hozzá az egér, mert anélkül nem lehetett irányítani. Kodi-ban lehet még megoldani az ingyenes közszolgálati csatornákat, azokkal sincs baj.
De kérdésedre: chromecastolva simán kitolja szépen a képet és a hangot is telóról a box-ra.Szerintem amúgy alkalmi tv-re megteszi, de nem sok olyan műsor van, amit érdemes.
Ha tv-d van akkor célszerűbb szerintem egy kis antenna és befogsz vele minden ingyenes csatornát (tv2 és rtl klub-ot is sugározzák úgy, app-ban pedig nem elérhető). Sőt szoktak ingyenessé is tenni néha csatornákat pár hétre, főleg sorozat és filmnézősöket. Én pl meccseket meg formula 1-et nézek csak az M4-en, arra jobban megteszi és net se kell hozzá.Ha csak monitorod akkor meg hamarabb megvan a mindigtv vagy a mediaklikk weboldaláról megnyitva, mert ott is streamelik ugye és nem kell hozzá külön kütyü se. Vagy egy havi 1500 ft-os HBO Go előfizu, ami árához képest nyújt tartalmat is. De ezek csak opciók, csak tv adás miatt az utolsó dolog lenne számomra a box.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Google Android TV operációs rendszerének 6.0-s változatát futtatja a régi-új doboz.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest