- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topik
- RAM topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Na most talaltam olyanokat higy factory reset meg nyomkodni a home gombot meg nyomkodni a home es back gombot egyutt. Hat honapos postok. Azota se javult meg? Ja meg valami betaban mar jol van. De az meg mar azota nem beta es meg se jo
Ezen csak netflix van de ha jol tudom az gyarilag. Semmi app nincs csak netflixre kell az egesz box merz cc-n nincs dd+ hang ezen meg van. De ez igy szivas. Ambient se megy rajta sajat albumokkal mint a cc-n.
Igy most visszaraktam a cc-t ez meg akkor kapcsolom be ha filmezni akarok dd+ hanggal -
törölt tag
Nekem még soha nem volt arra szükségem, hogy kihúzzam vagy újraindítsam. Mondjuk nincs is semmi extra telepítve rá, csak netflix, hulu, hbo now, abc, cbs, fox appek. 0-24-ben készenlétben van, azonnal ébred.
Nálad mindig ilyen volt? Nem telepítettél valamit ami után ezt csinálja?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest