Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipi85
csendes tag
pl ez a cikk alapján:
https://into.hu/hirek/xiaomi-mi-box-s-tesztekben-otcsillag-valosagban-egyesNegatívumok
- 1-2 óra használat után akad a felület és minden stream/lejátszott videó, film, sorozat /8-10 órát nyomogattam össze-vissza játékok/filmek/alkalmazások, egyszer sem volt lassulás/
- KODI nem tud SMB-re csatlakozni /user a hülye szerintem, ha a windows-os(linuxban alapból kéri..) a fájlmegosztásod akkor kell adni egy usert meg pass-t megfelelő jogokkal, működik/
- VLC felülete rossz (inkább minimalistának hívnám, de ez nem a box hibája, hanem a droid TV-re kiadott vlc-jé, nem néztem, de biztos van másik média lejátszó, én pl kodit használok sima avi/mkv-khoz is)
- Nem rögzíthető a TV hátuljára (ez igaz)
- 4k, 1080p és 720p nagyjából felejtős, maximum YouTube app tudja hozni a 720p-t, esetleg 1080p-t. (nekem megy ez pl simán: https://www.youtube.com/watch?v=LXb3EKWsInQ)
- Újraindítás nem segít a probléma megoldásán (eddig nem kellett ezt tesztelnem)
- Hibajavítás nem érkezik a problémára (szerintem ilyen fog még érkezni, max lassan, ahogy eddig)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest