-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hungarikum87
tag
Uraim, vki találkozott már ilyennel? Frissítés óta ha telefonkönyvből telefonálok akkor rendesen működik a kétkártyás mód, viszont ha híváslistából telefonálok akkor tök mind1 mi van beállítva, az első simet használja. Mit tett ez a frissítés?
-
Hungarikum87
tag
Jó napot uraim. Kicsit elakadtam. Beraktam a második simkártyát a telóba, de nem tudom beállítani, h ne rejtett számról menjen a hívás, illetve nem tudom beállítani a pinkód módosítását sem. nyilván mivel új simkártya a második, saját pinkóddal látnám el, de úgy tűnik láma vagyok és nem megy
Szívesen foganék nálam ügyesebb fórumozó társak segítságát
-
Hungarikum87
tag
Sziasztok. A google keresési sáv a tájékoztatók szerint egyértelmű. Viszont nem tudom eltávolítani a főképernyőről a gyári hónap nap widgetet. Nem tetszik, vmi mást szeretnék, de nem tudom kilőni onnan. Vki segítene?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi Android One sorozatának második generációja a szerényebb kivitelben, a Mi A1 hardverével, de modern formatervvel és nagyobb akksival. Előbbi viszont (sajnos) szenzorszigetet is jelent.
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest