- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kompakt vízhűtés
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arrrgggh
tag
Sziasztok!
Régebben volt a beállítások között egy "hangszínszabályzó", ahol fülhallgatók típusa szerint lehetett választani.
Ezt már kivették, vagy csak én nem találom?
Új fülest vettem és szeretném kipróbálni más beállításokkal is. -
arrrgggh
tag
Sziasztok!
Belassult a wi fi-m.
A rooterrel nincs gond, másik telefon, tablet hasít vele.
Van ötlet, hogy mi lehet a gond?
Van esetleg valami szervíz menű, ahol ellenőrizhetem? -
arrrgggh
tag
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy bejövő híváskor a képernyőn nem jelenik meg semmi, csak csörög a telefon. Szóval hallom, hogy valaki keres, csak nem tudom felvenni. Ha letette a hívó, akkor megjelenik a nem fogadott hívások között.
Minden más funkció jól működik.
Újraindításon túl vagyok, néhány frissen telepített alkalmazást letöröltem, de nincs váltosás.Ötletek?
-
arrrgggh
tag
Sziasztok!
Tudna valaki normális úvegfóliát ajánlani?
Már két olyan érkezett, amin nincs rajta a kamera kivágása. Apró porszemcsék gyűltek alá, használhatatlan lett a kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi Android One sorozatának második generációja a szerényebb kivitelben, a Mi A1 hardverével, de modern formatervvel és nagyobb akksival. Előbbi viszont (sajnos) szenzorszigetet is jelent.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest