- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
válasz
Somatom #3006 üzenetére
Jelzi a nem fogadott hívást, az sms-t és az emailt is, ha jó kedve van. Ezt úgy értem, hogy nekem pl. a korábbi szolgáltatói fiókomra nem reagált, nem rezgett és a led sem jelzett, de most, hogy beállítottam még egy fiókot, azt meg már jelzi a teló, ha abba érkezik valami. MyMail-t használok amúgy.
-
Peltár
aktív tag
válasz
Somatom #2990 üzenetére
Jogos! Én Sandisket használok ugyan így, hivatalos képviselettől (Hama), eredeti hologramos matrica stb.
Bluetooth téma: Aki még nem halott róla annak lehet érdekes.
2.4Ghz Bluetooth hangszóró , Wi-fi router 2.4Ghz a Bluetooth durván
leveszi a netsebességet mert zavarják egymást. Ha van a routeren 5Ghz azt kell használni, az viszont érzékenyebb az egyéb környezeti tényezőkre, ezt számítógépes, routerhez értő
ismerős videóban be is mutatta. Tehát nem a telefon a hibás, hanem a két szabvány üti egymást a 2.4Ghz miatt. Azt hogy valaki egyszerre szeretne BT és Wi-fit használni pech -
Kuter
senior tag
válasz
Somatom #2779 üzenetére
Érdekes a feleségemnek két telenoros kártyája van saját+ céges soha semmi ilyen hiba nem volt mióta beállítottam neki.
Viszont azt tudni kell hogy az egyiken van net és engedélyezve is van az adat forgalom meg minden.
A kettes slotban van a céges ott le van tiltva a mobil adat és 3g-re van állítva1 slot 4g+volte+adat ,2 slot 3g és itt adat tiltva van. így meg már 1 éve kb.
Akinek gondja van egy próbát megér. -
Sztui
csendes tag
válasz
Somatom #2577 üzenetére
Semmi ilyesmi (sajnos). 1 google fiók van hozzáadva már az eleje óta. Ráadásul folyamatosan használom ezt a Clean Mastert is (nem tudom van-e értelme).
Sajnos egyszerűen szerintem csak ~10 töltés után már is kezdi bemondani az unalmast. Remélem azért nem fog ezután is ilyen ütemben tovább romlani.
-
-
Colnago
csendes tag
válasz
Somatom #2373 üzenetére
Köszi szépen. Sok lehetőség van eszerint, akkor nagyon változó az is hogy egy adott processzor tipust hogyan skáláznak készülék tipusonként vagy mondhatom ez is része a jól optimalizált telefonnak. Gondolom itt fontos tényezők a többi hardveres rész, grafikai hardver, kijelző stb. Az biztos hogy ha a Lenovo K6 note telefonon megnyitok több alkalmazást, szinte mindig csak 2-3 mag működik, a Mi A2 lite-nál mind megy.
-
1eske
tag
válasz
Somatom #2247 üzenetére
Na ez baj, mert a 2 SIM-es része sűrűn lenne használva és főleg ezért esett erre a telefonra a választás. Ha ez nem működik jól, akkor sajna kiesik. Mondjuk jo lenne megtudni, hogy egyedi hiba vagy sem.
A notch dologgal nehéz mit kezdeni, sajna ez a trend, nehéz elkerülni ebben az árkategóriában.
-
Somatom
veterán
válasz
Somatom #2206 üzenetére
Azt hiszem, megvan a jelenség magyarázata! A Wave Up. Az külsős alkalmazás, és ha nem a rendszer zár, akkor utána kódot kér. Ez baj, mert egyébként hasznos program lenne. Úgy rémlik, hogy bekapcsolt kijelzőnél root nélkül is lehet power gomb nyomást emulálni, csak nem emlékszem a módjára. Az rendszer általi zárásnak minősül, ami után nem kell kód. A Wave Up menüje szerint ez rootot igényel. Hmmmm...
-
snyper990
őstag
válasz
Somatom #2195 üzenetére
Igazad van, ez így tényleg nem felhasználói probléma. Ahhoz, hogy az legyen, először is felhasználónak kéne lenned. Így meg már én sem tudom, hogy hova kategorizáljalak: erős (és mellékesen elítélő) véleményedet hangoztatod egy nyilvános fórumon anélkül, hogy tudnád, miről is beszélsz. (Persze ez sem példa nélküli.)
Akkor nem lenne egyszerű, ha benne lenne mindaz, amit írtál. Látod, pár átlag felhasználónak így is fennakadást okoz... Viszont működik, és kész. Ezért nevezem egyszerűnek.
A kérdéseid egy részére egy 1 perces Google keresés-olvasás kombóval választ találnál. Ezek nem titkos információk. Az ugye nem az app hibája, ha erre nem vagy hajlandó. Ha meg elkezdenéd használni, hamar rájönnél, hogyan is működik.
A kérdéseid másik része meg egyszerűen értelmetlen. Egy fiókhoz egy kontakt adatbázis tartozik, így az általad említett - több fiókkal kapcsolatos - problémák nem merülhetnek fel.
Neked lehet, hogy káosz az egész, de egyrészt azért, mert túlbonyolítod, másrészt meg azért, mert nem jársz utána. Csak így tényleg nem értem, mi alapján formálsz véleményt. De hát olyan sok mindent nem értek, eggyel több vagy kevesebb...
De ha meg olyan elterjedt probléma, akkora piaci rést látsz benne, és már írtál is Android alkalmazást, miért nem írsz erre egyet? Ami automatikusan szinkronizálja a névjegyeket?
(...ja, hogy a Google Névjegyek pont ezt csinálja?...) -
snyper990
őstag
válasz
Somatom #2191 üzenetére
Nyilván ezeket olvasod, mert a 99% nem fogja beírni, hogy hurrá sikerült beállítani a névjegyzéket. Ez a minta nem reprezentatív. És azt is olvastad, hogy egyszer(!) kellett hozzányúlnom, évekkel ezelőtt, azóta problémamentes. Az utóbbi pár év, amióta gördülékenyen megy minden, számomra az egyszerűség szinonimája.
100%-ig "hülyebiztos" szoftver nem létezik. Mindig lesz olyan hardver vagy egy olyan "hülye", ami vagy aki kifog rajta.
Akin meg kifog egy Google-névjegyzék szinkronizálás, meg a névjegyzék számára megfelelő beállítása, az többnyire nem fogja megütni azt a szintet sem, ami a vcf-másolgatáshoz kell... És igen, user error, ha valaki nem talál meg valamit egy egyszerű app beállításaiban, meg nem tudja úgy beállítani, ahogy neki kell. Az Androidhoz egy minimális szinten érteni kell, akinek nem megy, annak meg ott vannak az almás termékek -
snyper990
őstag
válasz
Somatom #2187 üzenetére
"[...] It delivers Gmail and other services to hundreds of millions of users with 99.978% availability and no scheduled downtime."
Nem nagyon függ az időjárástól...
Ha a következő telefonváltásom időpontja pont beleesik abba a 0,022%-ba (számolja ki valaki a valószínűségét figyelembe véve, hogy 99,999% az esélye, hogy nem kezdenék telefonváltásba, amikor olyan fontos lenne az elérhetőség, hogy nem várhat pár percet), akkor is várnék inkább egy picit... Valószínűleg hamarabb helyreáll a szolgáltatás, mint mire végigvacakolnám a vcf-importot, még ha a fájl kéznél is lenne... Addig is lehet csinálni a többi dolgot, amiket egy új telefonnal kell.
Értem az álláspontodat. De akkor sem egyszerűbb a módszered bármilyen érvet is hozol fel... -
snyper990
őstag
válasz
Somatom #2181 üzenetére
Tudom, az előző hozzászólásomban arra utaltam a menüben turkálással meg a tévedésem elismerésével, hogy utólag rájöttem, mire gondoltál...
A vcard fájl meg csak magától felrepül a telefonra... Google importálja őket alapból, ha bejelentkezel, amit amúgy is megteszel. Nem tudom, hogy ne lenne bonyolultabb manuálisan csinálni mindent.
Ízlések és pofonok, ha így szoktad meg és Neked így a jó, hát rendben. Viszont azt állítani, hogy a Google címjegyzékes megoldásnál nem bonyolultabb.. az csak szimplán nem igaz. -
snyper990
őstag
válasz
Somatom #2174 üzenetére
A Google rigolyái 99%-ban user error eredményei. Mint mondtam, sosincs vele gondom.
Szóval tartasz 2 plusz appot a telefonodon, és minden egyes névjegyfelvétel után nyomsz egy mentést manuálisan... Úgy látszik elég nagy eltérés van kettőnk közt abban, mit tartunk egyszerűnek -
snyper990
őstag
válasz
Somatom #2172 üzenetére
Így van, ezért is írtam oda
Bár ha valaki nem így gondolja, akkor csak szimplán nincs igaza. Manuálisan elmenteni a névjegyeket, átmásolni tárhelyre, aztán visszamásolni oda, ahova vissza akarod állítani, majd visszaállítani... Vs. csak simán bejelentkezni a Google fiókodba, amit a felhasználók többsége amúgy is megtenne... Több jelzőt is tudnék a kézi mentésre mondani, de az biztos, hogy nem egyszerűbb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest