- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zvezda
tag
5.6 nekem kicsi, semmikepp se kéne. A samsung rendszerétől meg konkrétan hányok. Nagyon nem best buy. Az IP védelem az egyetlen plusz pont. Nem rossz ajánlat de nem is kiemelkedő. Ja és nagyon nem vagyok fan, hanem azért vettem most ilyet mert 100 ezer alatt hasonló sincs. Ennyi. Ha legközelebb mikor telót veszek más éri meg akkor azt veszem. Leszarom a márkát.
-
És ha valakinek nem tetszik a Samsung rendszer? Az kizart? Itt mutatkozik meg a fanság? Nocsak.
Ez akkor a másik oldal?
tok jó , hogy vannak elérhető árú Samsung modellek. De ha valaki nem arra hajlik, hiába nah.
Ez egy Samsungos érv volt a részedről, viszont én 5,6" mérettel nem akarok már telefont. Pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Androidos fejegységek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged