Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alarikman
senior tag
válasz
Spityek #4079 üzenetére
Eredetileg azt feltételeztem(lehet hibásan), hogy ez az: "Javított 4G LTE mód - LTE-szolgáltatások használata hang és egyéb kommunikáció javításához".
De már nem vagyok benne biztos, hogy ez az. A fenti rejtett beállításokban van.Más: szerintetek az Imak tokok jók? Nekem még nem volt, de ez tetszik:
[link]
Nillkin volt korábban másik telóhoz, de azt mondják a kollégák fentebb, hogy felejtős minőség mostanában. -
-
válasz
Spityek #3629 üzenetére
Persze, mert pont az a lényege, hogy ha pár másodpercig csak elsötétíti a kijelzőt (a vétlen érintések elkerülése végett), akkor utána fel tudod majd oldani kód nélkül ujjlenyomattal.
Amennyiben az alatt a pár másodperc alatt kell újra feloldd a készüléket, akkor vagy lezárod a bekapcsoló gombbal, majd feloldod ujjlenyomattal vagy megnyomod valamelyik kapacitív gombot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest