Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
aramis00
tag
válasz
xviktorx #23942 üzenetére
Szintén Pitén vagyok.
Napi szinten többször is használom a Waze-t. Gyakran előfordul olyan eset, hogy több km kell neki mire magához tér. Induláskor már nem várok erre feleslegesen, kivéve, ha azt sem tudom merre induljak. Sajnos olyan is előfordul, hogy menet közben veszíti el a jelet. És persze nem házak között, hanem helyközi közlekes során, ahol a szabad ég alatt vagyok. Az autó ugyanaz, a felhasználás ugyanaz, mint korábban, de Oreo-n ilyen hibát sosem produkált a telefon. Úgyhogy ezt hibát (is) a (rossz) Pitének írom fel.
-
aramis00
tag
válasz
xviktorx #23803 üzenetére
Ezzel én is így jártam. Szerintem ez is egy bug, de egy félmegoldás van: a híváskor, amikor mutatja már a band a kagylót, röviden nyomj rá a gombra, kb. 1s-re, nem elég az érintés. Amint felemeled az ujjad, kiírja a nevet. Meg ne kérdezd mire jó ez így.
Esetleg privacy történet...? :S
-
MadMancs
veterán
válasz
xviktorx #18776 üzenetére
Sziasztok. Most tűnt fel egy dolog. Eddig 2-es slot ban a céges kártyám volt ami alapból 3G-t tudott így nem tűnt fel. Ma az a kártyám megszűnt így egy másik kártya (ugyanúgy telenor) került a helyére ami eddig egy szifonban volt 4G-n. Ebben a telóban viszont max a H+. Hiába az van kiválasztva adatra. Olyankor Telekom HU 3G - Telenor HU 3G ha az elsőt választom ki adatra akkor rendesen Telekom HU 4G - Telenor HU 3G a felirat.Ez feature vagy bug? (AeX 5.7)
-
darvinya
titán
-
rzoli
senior tag
válasz
xviktorx #18590 üzenetére
Cache törlés az első amit kipróbálnék, ha jól tudom itt csak külső programmal megy. Pl. All in One Toolbox. Ha nem segít, akkor próbáld meg a Wi-Fi beállításainak törlését.
- Beállítások, Rendszer, Beállítások visszaállítása, A WiFi, a mobiladatok stb visszaállítása.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Iphone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Motorola Razr 40
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest