Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
válasz
trance89 #23202 üzenetére
Én vonattal ingázok munkába, frissítés előtt ahol volt térerő ott nagyjából mindenhol 4G-m volt. Két kártyám van, a telenoros-t használom netezésre. Az vettem észre, hogy útközben szinte végig H+-t ír csak, ahol eddig szinte mindenhol volt LTE. Közben a másik, telekomos kártyán végig LTE-t jelez, B20-on. Szerintem is az érzékenységgel függhet össze, mert ha otthon vagy a munkahelyemen vagyok, végig LTE-n kapcsolódik, ahogy eddig is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Iphone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Motorola Razr 40
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest