Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Gigabyte alaplap topik
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
ez a hívószámos mókolás engem is rohadtul idegesít, és elsőre nem is tudtam megcsinálni, azóta meg nem foglalkoztam még vele.
Gmailt én rögtön letiltottam, mert nekem nem kell, hogy folyton reklamáljon (kb. 10 percenként jön e-mail), viszont az már roppant bosszantó, hogy nem tudom beállítani, hogy csak az olvasatlan leveleket lássam, külső programot pedig nem vagyok hajlandó telepíteni hozzá.
Rohadtul zavar továbbá, hogy nem tudok diktálva gépelni! Az 5S-en nagyon sokat használtam, amikor az autópályán rám írtak facebook-messengeren, akkor így tudtam válaszolni. Pötyögni meg nem fogok.
De a messengerben szintén zavaró, hogy ilyen kis karika-fejekben volt a chat - ezt rögtön kikapcsoltam, de azt már nem tudtam beállítani, hogy az ikon mutassa a sarkában, hogy van olvasatlan üzenetem, uram bocsá: hány ebmertől van olvasatlan üzenetem...
Viszont a telefont még így is szeretem, és bízom benne, hogy fél éven belül tudni fogja ezeket a funkciókat, amiket az iOS már 1 éve is tudott...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest