Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maist
senior tag
Nyilván működik nálad, hiszen te xiaomi.eu romon vagy, -mint írtad is-, és gondolom mindkét képen lévő opció be van kapcsolva. Én csak azt írtam a neked szánt válaszomban, hogy amit írsz, az 100%-ban csak a xiaomi.eu romra érvényes, gyári EEA, és global rendszerek az első képen lévő kapcsolót nem így tartalmazzák, és lehet (főleg aki még Miui 10-en van), hogy a második képen lévő kapcsoló sincs is az itt jelenlevők többségének. Amikor viszont így beírod, hogy nálad megy szépen, akkor (amint azt láthattad a neked írt válaszokból) a topiklakók keresik a telefonjukban a kapcsolókat hozzá, de persze gyári romon nem (vagy nem úgy) találják, emiatt válaszoltam neked, viszont főleg a többieknek szántam a két képet, és a pár soros írásom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon kellemes volt az Mi 9-paletta korábbi két tagja is, viszont a megjelenés, a teljesítmény, az üzemidő és az ár a T-s változattal lett leginkább harmonikus.
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest