-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Obyboy #17370 üzenetére
Hát, nem egy személynek adom, meg nem is személyi telefonnak.
Persze lehetne még ha lenne egy úgymond "céges" közös gmail címük, de tudtommal nincs.
Mondjuk nekem szerintem van olyan sokadlagos gmail címem amit kb. csak RealVNC reg. miatt csináltam és nincs benne semmi személyes, azt akár lehetne használni.De ezt ugye úgy érted, hogy ez a másik Google fiók az a második Asztal helyett ?
Vagy, már a Második Asztal funkción belül ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon kellemes volt az Mi 9-paletta korábbi két tagja is, viszont a megjelenés, a teljesítmény, az üzemidő és az ár a T-s változattal lett leginkább harmonikus.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest