Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
Topikgazda
válasz
Mr Dini #16077 üzenetére
Szia.
Én is szívesen kipróbálnám az általad fejlesztett ROM-ot.
Pár dolgot összeszedtem én is amit szívesen használnék, még nem próbáltam a PE vagy PE+ ROM-ot, így lehet a leírtakat már tudják is:
- AOD időzítés napkeltétől napnyugáig (DerpFest-ben pont fordítva működik így fix időt állítottam be hozzá)
- Dupla koppos képernyő zárás/ébresztés (ez szerintem már alap mindenhol így talán nem ROM függő)
- Testreszabható QS + quick pulldown (szeretem a megszokott sorrendbe rendezni a csempéket)
- AOD kikapcsol vagy minimálisra veszi a fényerőt ha teljes sötétben van (pl: zseb vagy sötét szoba) MIUI-ban tetszett, Derp nem tudja -
Siriusb
veterán
válasz
Mr Dini #16077 üzenetére
Amit találtam:
Rezgő mód: nincs kijelezve az állapotsorban, csak ha lehúzod a QS-t.Amit nem találtam:
- Külön wifi és mobilnet QS csempe
- Csengő- és értesítési hang szétválasztás
- Keresés a Beállitásokban
- Képernyő mentés ( három ujjas )Némi piszkálgatás után ezek hiányoztak, majd meglátod, érdemes-e valamelyikkel foglalkoznod. Feltettem a legújabb kerneleteket, de váratlan újraindulást produkált, úgyhogy Infinity v2 ment a helyére, nem akartam elaludni az ébresztő hiánya miatt, pláne úgy, hogy még az órát is kellett állítani.
-
Siriusb
veterán
válasz
Mr Dini #16077 üzenetére
Nekem jól esik időnként a kinézeten itt-ott változtatni. Például az ikonok formáján (ne csak a kerek meg a szögletes legyen), vagy a térerősség kijelzésén:
Egy kicsit más betűtípusok is jól esnek a szememnek, mint a megszokottak.
Továbbá ne csak a "gyári" vacak kernelt támogassa a ROM, hanem fel lehessen rakni az InfinityBattery-t...A család legyen az első! Érezzétek jól magatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon kellemes volt az Mi 9-paletta korábbi két tagja is, viszont a megjelenés, a teljesítmény, az üzemidő és az ár a T-s változattal lett leginkább harmonikus.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest