- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lordus
senior tag
off, de hatha van otleted.
ugyanitt (flags) be lehet allitani, hogy megnyissa a hirdeteses oldalakat is? (googleadservices)
nalam ha googleban rakeresek valamire, akkor nemelyik oldal telefonon nem nyithato meg, de pcn igen. pl. argep, ilyesmi... remelem erted, mire gondolok. -
crok
nagyúr
[Itt] össze van szedve minden ebben a témában (olvasd el a linkjeim, cikkjeim és leírásaim) - nem minden készüléket érint egyformán a dolog, ott cinkebb a dolog ahol egy antennát használ a BT és a WLAN (mint itt is), de alapvetően az a gond, hogy a BT és a WLAN is a 2.4GHz vivőfrekvencián dolgozik, így az egyiknek a másik nettő zavar lesz a jelhez képest, ehhez jön még a közös antenna.. hát ennyi.
-
sxxorp
őstag
Valamit elszartak, mert pár hete vettem TV-t a Cyber-szezonon és akkor simán ment. Most beletelt egy fél percbe: kikapcsoltam a 'Hide annoying ads'-t ( de amúgy a Desktop-verzió is behozta), bejött a szar cookie táblázatuk, aztán már visszakapcsolva is OK. Ilyet még nem láttam...
-
vikla007
aktív tag
Próbáltam a régebbit visszarakni, de nem engedte a frissebb biztonsági verzió miatt.
Másik launcher használatával nincs bug.. nova, poco, stb....de, lehet megint kinyitom és felrakom a stabil eu-t.
illetve kipróbálnám az aospa Q-t is...
csak visszatart a google pay(nfc) és revolut meg a többi app visszabűvészkedése -
-
TunerJoe
senior tag
-
catroot
veterán
Pont most akartam írni, hogy ezt csinálja.
A vowifi nem csinálja, mert nálam itthon nincs bekapcsolva a wifi hálózat.
Nem használsz véletlenül miu12-es élő háttérképet (Földgömb)? Én hirtelen azzal kapcsoltam össze a hibát.
Anno a Motorolám csinált ilyet még az android 5.0-nál, amikor memory leak volt és elfogyott a memória és szépen kilőtte a launcher-t.
Lassan ott tartok, hogy nem frissítek semmit ezen a telefonon, mert egyre több a bug.
szerk.: most próbáltam híváskezdeményezéssel, illetve fogadással is reprodukálni a hibát, de nem sikerült.
Egyáltalán hívás végén jön ez elő? Nekem úgy rémlik, hogy mintha lett volna olyan is, hogy visszaléptem valamelyik app-ból a képernyőre és az üresség fogadott.
-
jana87
tag
Sziasztok! Itt láttam ezt az android auto - t, eddig nem ismertem. 2017es Nissan Qashqai Tekna tudja egyáltalán? Hogyan kell ezt elkezdenem használni? A legujabb EU android 10van a telon, alkalmazás fent van, azt látom. Ha rakotom a kocsira kellene vminek történnie? Csak az jön fel, hogy "mit szeretnék csinálni?" fájlatvitel, töltés... Stb köszi a segítséget
-
fatty
aktív tag
Én letiltottam a sim aktiválási szolgáltatást, xiaomi adb fastboot tools-al...
-
DavidQ
tag
Nálam akkor csinálta, amikor SIM kártya csere volt (vagy amikor 2 SIM kártyával kezdtem használni a telefont). A Mi fiókhoz tartozó telefonszámot kereste de nem találta (illetve azon a SIM kártyán kívül talált másikat is - és nem tudta mire vélni
). Én úgy orvosoltam a problémát, hogy hosszan ráböktem, és az értesítést elrejtettem. Azóta nem ba..ogat ez az értesítés!
-
zzz03
őstag
-
Fürkésző
tag
Valaki azt árulja már el nekem, mi értelme a karcállóság miatt egyre merevebb üvegkijelzőket készíteni, ha azok is karcolódnak (tehát nem váltják be a hozzáfűzött reményeket), ráadásul a merevség okán könnyebben is törnek.
Ehhez jön még az összes gyártó által preferált ujjlenyomat-mágnesként működő fényes és csúszós készülékház, lehetőleg mindenhol üvegből. Színjátszó, stb. Szép ... amíg nem veszed kézbe.
Aztán azonnal mindenki eltakarja ezt a gyönyörű csilivili burkolatot valami bumfordi műanyag-szilikon-gumi burkolattal. Persze, csak, ha nem akarja elejteni.
Akkor mi az értelme? Azon kívül, hogy eltartja a tokgyártókat meg a kijelzőfólia-gyártókat. -
-
ot93
senior tag
-
South Velen
addikt
Kíváncsi voltam már erre a telóra, és mivel a 712 takarékos SOC hírében áll, azt hittem jobb lesz az akkuidő. Telómániás vagyok, szeretek minden érdekes telefont sajátként kipróbálni.
Volt már jó pár 3000mAh-s telóm is.
Az LG V30-am úgy tudott kb 50%-kal jobb akkuidőt produkálni ennél, hogy minden értesítés azonnal megérkezett, minden, azonnal.... (ezzel ugye en bloc az összes kínai gyártónak gondja van, pont emiatt jobb is volt az akkuidejük, mint a versenytársaknak, de itt úgy néz ki lose-lose eset áll fent.) És persze a V30 -on is ment az AOD, meg minden. Az single volt, de az nem számít ennyit (anno az RN5-ön mértem single vs dual akkuidőt, kb 4-5% különbség volt SOT-ban.)
És a V30-ban QHD kijelző volt, mindössze +300mAh akksihoz, és erősebb procihoz.
-
South Velen
addikt
-
ronin79
addikt
Nem veszek észre drasztikus merülést, talán az AOD jobban szívta. Telefon hívásokat nem jelzi, az még szerepel xda-n is, de gmai, viber, messenger, stb. működnek.
(#2751) Zorro(hun)
Viber nálam sem működött. Beállításokban ki kell kapcsolni az "Üzenetek esetén a képernyő világít" opciót, utána már működik rendesen. -
sxxorp
őstag
2 év 3 hónapos az előd Redmi 4X-em, back up telefonnak tartom a előzőket, pl. terepre, fesztiválokra + pár hülyeséggel azon játszok, és még mindig nagyon jó üzemidőt hoz, mert úgy kezelem. Nem tudom, biztos mások vagyunk, de ha tényleg egy minimális odafigyeléssel gondosabb tudok lenni, akkor inkább úgy teszek, mint nemtörődöm módon
Főleg egy ilyen telónál, ami nem acélos alapból: nem meghal az akku, csak érezhetően romolhat az üzemideje, akár 1 év alatt is. -
sxxorp
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged